Connor McGregor
Connor McGregor - © ANP

McGregor geeft zichzelf aan bij politie New York

6 april 2018
Conor McGregor heeft zichzelf gemeld bij de politie in New York. De Ier werd donderdag gezocht door de politie nadat hij zich ernstig had misdragen op een perspresentatie van UFC.

Op beelden is te zien hoe McGregor een verkeershek richting een busje gooit en ook een prullenbak vernielt, waarna hij in bedwang moet worden gehouden door beveiligers.

 

Hij verwondde daarmee vechters Michael Chiesa en Ray Borg, die naar het ziekenhuis moesten en daardoor niet kunnen vechten komend weekend.

McGregor misdroeg zich in het Barclays Center waarschijnlijk uit frustratie over het verliezen van zijn wereldtitel. In november 2016 werd hij lichtgewichtkampioen, maar die titel werd onlangs van hem afgepakt omdat hij sindsdien niet meer in actie kwam.

Dana White
UFC-baas Dana White sprak schande van het incident. "Dit is het meest walgelijke dat er ooit gebeurd is in de geschiedenis van de UFC."

Nurmagomedov
Ook wordt gezegd dat McGregor vermoedelijk op zoek zou zijn geweest naar Khabib Nurmagomedov. Woensdag heeft deze Nurmagomedov ruzie gehad met een trainingspartner van McGregor, Artem Lobov.  De twee Russische vechters gingen verbaal met elkaar de strijd aan.  

Het gevecht tussen Artem Lobov en Alex Caceres gaat niet door, vanwege de betrokkenheid van Lobov bij het incident donderdag. 

Zaterdag bij UFC 223 strijden Max Holloway en Nurmagomedov in het Barclays Center om de wereldtitel in die gewichtsklasse. Naar verwachting zal McGregor de winnaar direct uitdagen voor een gevecht. (FOX Sports)

UFC 223 is zondagochtend vanaf 04.00 uur LIVE te zien bij FOX Sports