Jamal Murray en Karl-Anthony Towns
Jamal Murray en Karl-Anthony Towns - © ANP

USA Update - Nuggets boekt belangrijke zege op Timberwolves

6 april 2018
In de strijd om de laatste te vergeven tickets voor de play-offs in de NBA heeft Denver Nuggets een belangrijke zege geboekt op Minnesota Timberwolves.

Met Jamal Murray (22 punten) en Devin Harris (20) als topschutters wonnen de Nuggets in een schitterende wedstrijd met 100-96.

Minnesota staat achtste in de Western Conference met 44 zeges en 35 nederlagen, Denver kwam door de zege op gelijke hoogte. Voor de beste acht westelijke teams krijgt de competitie - net als voor acht teams uit het oosten - een vervolg. Er zijn nog drie duels te spelen.

Clippers
Los Angeles Clippers, tiende op de ranglijst, leed een forse en kostbare nederlaag tegen Utah Jazz. In Salt Lake City won de thuisploeg met 117-95. De Clippers staan op 42 overwinningen en lijken de play-offs te kunnen vergeten.

Kevin Durant | ANP

Titelverdediger Golden State Warriors, al lang zeker van de play-offs, heeft de vorm nog niet te pakken. De ploeg mist weliswaar nog steeds de geblesseerde sterspeler Stephen Curry, maar de nederlaag (126-106) tegen Indiana Pacers kwam hard aan.

"Dit was een beschamend optreden", erkende coach Steve Kerr na de 22e nederlaag van zijn team dit seizoen. (FOX Sports/ANP)