Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović - © Pro Shots

Viral Friday - het mooiste van het internet

6 april 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten deze week het internet op zijn kop?

1. De absolute viral van afgelopen week is het debuut van Zlatan in de MLS. De 36-jarige superster viel twintig minuten voor tijd in en maakte zes minuten later op schitterende wijze de 3-3. Dit was nog niet het slotstuk van de grote Zlatan-show. In blessuretijd knikte hij ook nog de winnende 4-3 binnen. Op Twitter laat hij op geheel eigen wijze weten wat volgens hem de nieuwe naam van de competitie moet zijn: MLZ.

2. Sterspeler Antoine Griezmann van Atletico Madrid viert zijn goal met één van de grootste hypes van dit moment, Fortnite. De game waarbij je moet zien te overleven in een gevecht met honderd online spelers, heeft inmiddels ook de Europa League bereikt.

Griezmann is niet de eerste speler die het doelpunt viert met het opmerkelijke dansje. Onder andere Yassin Ayoub van FC Utrecht vierde zijn doelpunt op een soortgelijke manier. 

   

3. De kogel is door de kerk, de Amsterdam Arena verandert bij de start van het nieuwe seizoen officieel van naam in de Johan Cruijff Arena. De video die Ajax naar buiten heeft gebracht brengt het respect voor het sporticoon op een mooie manier in beeld. 

4. Cristiano Ronaldo scoorde woensdagavond misschien wel de mooiste goal uit z’n carrière. De reactie van zijn coach Zinédine Zidane zegt alles. Toch vond de Fransman het doelpunt die hij in 2002 voor Real Madrid maakte in de finale van de Champions League tegen Bayer Leverkusen mooier. Leverkusen zelf reageert zeer attent op Twitter. 

5. Het blijven mooie momenten, keepers die mee naar voren gaan in blessuretijd. Zo ook Niels Kornelis, doelman van De Treffers,  die zijn ploeg hielp aan een gelijkspel tegen Kozakken Boys. Hij knikte in de laatste seconden van de wedstrijd de 1-1 binnen.

(FOX Sports)