Eredivisie-schaal
Eredivisie-schaal - © FOXSports.NL

Hoe kijk je PSV - Ajax op FOX Sports?

13 april 2018
Hoe kijk je PSV - Ajax op FOX Sports? Zondag (15 april) staat de topper tussen PSV en Ajax op het programma in de Eredivisie. De wedstrijd is op verschillende manieren te bekijken op FOX Sports.

Televisie: FOX Sports 1 én 5
De wedstrijd is om 16.45 uur live te zien op FOX Sports Eredivisie 1. Op kanaal 5 zie je vanaf 15.45 uur een uitgebreide voorbeschouwing op PSV - Ajax. Jan Joost van Gangelen blikt in Eindhoven vooruit met onder andere Guus Hiddink en Kenneth Perez.

Online: log op tijd in
Uiteraard is de wedstrijd ook online te volgen via onze website, de FOX Sports-app of via de app van jouw tv-provider (bijvoorbeeld Ziggo GO of KPN iTV). Zorg dat je de drukte voor bent en ruim op tijd bent ingelogd met je persoonlijke GO-account. Dat doe je hier. Dit helpt eventuele last minute problemen bij het inloggen te voorkomen.

Dagpas
Heb je geen abonnement en wil je de wedstrijd toch live beleven? ​Bestel PSV - Ajax dan los met een dagpas via je tv-aanbieder. Extra informatie hierover vind je op de site van je TV-aanbieder: 

KPN-abonnees

Ziggo-abonnees 

Wedstrijd gemist? 
Ben je niet in staat om de wedstrijd live te kijken? Zondagavond kun je de wedstrijd in zijn geheel terugkijken op de website van FOX Sports. De samenvatting is na afloop van de wedstrijd zo spoedig mogelijk te bekijken op foxsports.nl.

Veel kijkplezier!