Aristote Ndunu - Paskie Rokus
Aristote Ndunu - Paskie Rokus - © FOXSports.NL

eDivisie: Blijft PSV in de race voor de titel?

16 april 2018
Speelronde 15 in de eDivisie is er een met een aantal interessante wedstrijden. We beginnen vandaag met onder andere PSV, dat de aansluiting probeert te behouden met de top van de competitie.

Roda JC - PSV

Ali Riza is de winterkampioen op de Playstation, maar op de Xbox verloopt het minder goed dan gehoopt. Vooral de verloren topper tegen Dani Hagebeuk van Ajax kwam hard aan.

Deze week staat de wedstrijd tegen de flamboyante Tom Heijnen op het programma. Tom bezet met Roda de achtste positie op de ranglijst. Bij winst kan hij zelfs over PSV heen klimmen, de achterstand bedraagt op dit moment slechts twee punten. PSV zal er alles aan doen om zicht te houden op de titel.  

sc Heerenveen - ADO Den Haag

Een spannende strijd in het rechterrijtje van de eDivisie. Niels Krist heeft vorige week met Heerenveen een punt over gehouden aan de wedstrijd tegen Nick Cooiman van VVV. Mitchel Denkers (ADO) zal zich deze week willen revancheren na de 1-3 nederlaag van vorige week tegen FC Twente. 

AZ  - Vitesse

Beide mannen hadden gehoopt zichzelf terug te vinden in de (sub)top van de eDivisie. Aristote begon geweldig aan dit seizoen met AZ, maar heeft de goede vorm niet weten vast te houden. Hij zal er alles aan doen de wedstrijd tegen Vitesse te winnen, in dat geval klimt hij naar een voorlopig vijfde positie. (FOX Sports)

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1.

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie.