LeBron James
LeBron James - © ANP

USA Update - James helpt Cleveland aan zege op Pacers

19 april 2018
NBA-vedette LeBron James vertolkte weer eens de hoofdrol bij de basketballers van Cleveland Cavaliers.

 

De sterspeler maakte 46 punten in de tweede play-off tegen Indiana Pacers en hielp zijn ploeg aan de zege: 100-97. Cleveland bracht daarmee de stand in de best-of-seven-serie op 1-1.

Kevin Love kwam tot 15 punten voor de Cavaliers. Hij blesseerde in het duel zijn duim, maar zei dat hij vrijdag kan meespelen in de derde confrontatie. Cleveland Cavaliers bereikte de afgelopen drie jaar de finale van de play-offs; de club pakte in 2016 de NBA-titel. Vorig jaar was Golden State Warriors te sterk. 

Titelkandidaat
Houston Rockets is een voorname kandidaat voor de titel van dit seizoen. De ploeg presteerde als beste in de reguliere competitie en boekte in de eerste ronde van de play-offs zijn tweede zege op Minnesota Timberwolves: 102-82. Chris Paul was de topschutter voor de Rockets met 27 punten, Gerald Green noteerde 21 punten.

Utah Jazz trok in de best-of-seven met Oklahoma City Thunder de stand gelijk (1-1) door met 102-95 te winnen. Donovan Mitchell was de grote man bij Jazz. Hij maakte 20 van 28 punten in de laatste 13 minuten.

Déjà vu bij Brewers vs. Reds
Eric Thames was dinsdag de gevierde man bij Milwaukee Brewers toen hij eigenhandig zorgde voor de overwinning op Cincinnati Reds. Dit beviel Thames zo goed dat hij het trucje een dag later nog eens herhaalde, en weer tegen de Reds. 

Recordwedstrijd
Minnesota Twins en Cleveland Indians namen woensdag hun tijd. In de zestiende inning en na vijf uur en 13 minuten stapten uiteindelijk de Twins als winnaar (2-1) het veld af. Het werd de langste MLB-wedsrijd ooit gehouden in het Hiram Bithornstadion in Puerto Rico. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd