Bekerfinale AZ - Feyenoord LIVE op FOX Sports

AZ en Feyenoord klaar voor bekerfinale in De Kuip

20 april 2018
Zondag zijn bij FOX Sports alle ogen gericht op de KNVB Bekerfinale. AZ en Feyenoord kruisen de degens in een stijf uitverkochte Kuip.

Het is de wedstrijd van het jaar voor AZ en Feyenoord. Bekerwinst is dé manier om het seizoen in stijl af te sluiten.

AZ zal zich willen revancheren voor de verloren finale van vorig jaar. De Alkmaarders gingen toen onderuit tegen Vitesse dankzij twee doelpunten van Ricky van Wolfswinkel. 

Twee seizoenen geleden was Feyenoord in de finale te sterk voor FC Utrecht. De Rotterdammers pakten toen de eerste prijs in acht jaar en dat werd groots gevierd. Na het landskampioenschap in 2017 zou bekerwinst voor Giovanni van Bronckhorst de derde grote prijs op rij betekenen. 

Beide ploegen gaan met vertrouwen richting de bekerfinale. AZ won in een spectaculair duel met 4-3 van Vitesse, mede dankzij de uitblinkende Alireza Jahanbakhsh. 

Voor Feyenoord verliep de generale repetitie vlekkeloos. De Rotterdammers wonnen in Tilburg met ruime cijfers van Willem II (1-5). 

​Bomvolle Kuip
Aan sfeer zal het tijdens de finale absoluut niet ontbreken. De Kuip is tot op het laatste stoeltje uitverkocht. De wedstrijd begint om 18.00 uur, de uitgebreide voorbeschouwing is vanaf 16.00 uur te zien op FOX Sports 1. 

Player cam
Speciaal voor de bekerfinale heeft FOX Sports twee player cams ter beschikking gesteld. Welke speler van AZ en Feyenoord wil jij van de warming-up tot het eindsignaal volgen? Stemmen kan hier

Hoe kijk jij?
De hele dag staat FOX Sports in het teken van de bekerfinale, die te zien is via tv (FOX Sports 1) en online (via FOXSports.nl en de FOX Sports NL-apps). Lees hier alles over hoe en waar je de bekerfinale kunt kijken. (FOX Sports)

​Bekerfinale AZ - Feyenoord, zondag om 18.00 uur LIVE op FOX Sports 1, voorbeschouwing vanaf 16.00 uur