Pablo de Blasis viert zijn doelpunt
Pablo de Blasis viert zijn doelpunt - © Pro Shots

Viral Friday - het mooiste van het internet

20 april 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten het internet op zijn kop?

1. Verjonging bij de ex-internationals?

Bas Dost kondigde afgelopen week aan te stoppen als international. De spits die in Portugal aan de lopende band scoort, vondt in achttien interlands slechts éénmaal het net voor Oranje. Vaak was er dan ook discussie over het wel of niet laten spelen van de boomlange spits. 

Ronald de Boer ziet in Dost een welkome versterking van de ex-internationals en belooft de 28-jarige Dost in ieder geval een basisplaats!

2. Seedorf maakt indruk

Clarence Seedorf is inmiddels al een aantal jaar niet meer als speler op de velden te bewonderen. Gelukkig is hij het balgevoel nog niet kwijtgeraakt. Ook de wisselspelers van zijn club Deportivo zijn onder de indruk van zijn balcontrole.

3. Bizar moment in de Bundesliga

Mainz 05 en SC Freiburg gingen met een 0-0 stand richting de kleedkamers, althans dat dachten beide teams. De scheidsrechter van dienst riep namelijk beide teams uit de kleedkamer om een penalty te laten nemen door Mainz. De videoref had namelijk na het bekijken van de beelden besloten alsnog een penalty toe te kennen. 

 

Pablo De Blasis benutte de strafschop en zo werd er in de tweede helft niet gestart met een gelijkspel, maar met een voorsprong voor Mainz.

4. Timing laat Beugelsdijk in de steek

Timing is alles, zo ondervond ook Tom Beugelsdijk in het duel met sc Heerenveen. Beugelsdijk denkt de bal te kunnen onderscheppen, maar de Hagenaar schat de stuit van de bal totaal verkeerd in en dat levert een wat knullig beeld op. 

(FOX Sports)

Gerelateerd