Samenvatting Atlético Nacional - Bolívar

Atlético Nacional maakt indruk in Copa Libertadores

25 april 2018
Koploper Atlético Nacional heeft de topper tegen runner-up Bolívar in groep B van de Copa Libertadores in zijn voordeel beslist.

De Colombianen waren in het eigen Estadio Atanasio Girardot in Medellín veel te sterk voor de Boliviaanse bezoekers: 4-1.

Fraaie variant
Nacional, de winnaar van de Zuid-Amerikaanse Champions League van twee jaar geleden, had minder dan een kwartier nodig om de score te openen. Na een fraaie variant bij een vrije trap kon Gonzalo Castellani vogelvrij binnenschieten.

De thuisploeg verdubbelde de voorsprong twintig minuten later, nadat Vladimir Hernández een rebound binnentikte. Dayro Moreno gooide de wedstrijd even later in het slot door uit een vrijwel identieke situatie te scoren.

Bolívar deed na rust via Marcos Riquelme wat terug, maar Moreno bepaalde halverwege de tweede helft de eindstand op 4-1 na een misser achterin bij de Bolivianen.

Grote stap
Met de zege zet Nacional een grote stap richting de knock-outfase. De voormalige ploeg van oud-Ajacied Davinson Sánchez heeft negen punten uit vier wedstrijden verzameld. Bolívar volgt met vijf punten op de tweede plek.

Delfín en Colo-Colo hebben respectievelijk vier en één punt achter de naam staan na drie duels. (FOX Sports)

In de nacht van donderdag op vrijdag zie je om 00.15 uur de wedstrijd Cruzeiro - Universidad de Chile LIVE op FOX Sports 2

Gerelateerd