Didi Gregorius
Didi Gregorius - © FOXSports.NL

USA Update - Weer homerun Gregorius voor Yankees

26 april 2018
Voor de vierde wedstrijd op rij heeft de Nederlandse honkballer Didi Gregorius een homerun geslagen voor zijn club de New York Yankees.

De korte stop sloeg dit keer toe in de derde inning. Het was al de negende homerun van het seizoen voor de 28-jarige geboren Amsterdammer.De Yankees versloegen de Minnesota Twins met 7-4. Uiteindelijk sloeg Gregorius drie honkslagen en twee punten binnen. In de statistieken staat hij nu op bijna alle onderdelen op de eerste plaats. Zo leidt hij de Major League met 29 binnen geslagen punten, en het hoogste slaggemiddelde (.372) na 23 wedstrijden.Het was de vijfde overwinning op rij de New York. In de stand staat Boston Red Sox met vier overwinningen meer dan New York er nog een stuk beter voor. Boston won de uitwedstrijd bij Toronto Blue Jays met 4-3.

Rockets door, James held van Cavaliers
Houston Rockets heeft de tweede ronde van de play-offs in de NBA bereikt. De beste ploeg uit de reguliere competitie rekende in de eerste ronde met 4-1 af met Minnesota Timberwolves. De Rockets wonnen de vijfde wedstrijd met 122-104 en beslisten daarmee de best-of-sevenserie.

LeBron James was weer eens de held bij Cleveland Cavaliers. 'King James' besliste het vijfde duel met Indiana Pacers in de zoemer. De 33-jarige basketballer gooide in de laatste seconde een driepunter raak en bezorgde de Cavaliers daarmee de winst (98-95) én een voorsprong van 3-2 in de serie. James gooide in totaal 44 punten bij elkaar en pakte ook nog eens tien rebounds.

NHL Playoffs
Voor het eerst sinds 2014 is The Boston Bruins doorgedrongen tot de volgende ronde van de Stanley Cup Playoffs. In de zevende ontmoeting met Maple Leafs werd het 7-4. The Bruins die wedstrijd 5 en 6 verloren hadden, herpakten zich woensdag en maakten een geweldige comeback. De ploeg uit Boston neemt het in de volgende ronde op tegen Tampa Bay Lightning.

Het volledige schema van ronde 2 van de Playoffs vind je hier: 

 NHL Playoffs: Capitals vs Penguins, game 1 zie je woensdagnacht om 01.00 uur LIVE op FOX Sports 4.