Ryan Shazier en Terrell Edmunds
Ryan Shazier en Terrell Edmunds - © ANP

USA Update - De mooiste momenten bij eerste NFL Draft

27 april 2018
De eerste dag van de draft in de NFL was donderdagnacht, zoals altijd vol verrassingen.

Een kleine samenvatting van de eerste avond: 

 

Cleveland Browns koos als eerste voor de quarterback Baker Mayfield.

Pittsburgh Steelers had een bijzondere gast die hun keuze bekendmaakte, niemand minder dan Ryan Shazier kwam het podium op. De inside linebacker raakte op 4 december 2017 zwaar geblesseerd.  Na een tackle raakte Shazier tijdelijk verlamd, in het ziekenhuis werd duidelijk dat hij zwaar letsel aan zijn ruggengraat had opgelopen. Shazier is geopereerd en zal dit seizoen niet in actie komen.

  

Jaire Alexander die zelf gekozen werd door Green Bay Packers hoorde tijdens het interview dat zijn college-teamgenoot Lamar Jackson als laatste van de eerste avond gekozen was, en dit was zijn reactie: 

 Dit zijn de eerste ronde picks van avond 1:

Milwaukee Bucks komt langszij
De basketballers van Milwaukee Bucks hebben in de play-off van de NBA tegen Boston Celtics de stand gelijk getrokken. Na hun overwinning van 97-86 is het nu 3-3 in de best-of-seven. De wedstrijd van zaterdag in Boston moet de beslissing brengen.

Sterspeler Giannis Antetokounmpo van Milwaukee was goed voor 31 punten en 14 rebounds. Malcolm Brogdon en Khris Middleton waren beiden goed voor 16 punten. Met een score van 22 was Jayson Tatum de succesvolste schutter bij Boston.

Golden Knights blijft ongeslagen
Golden Knights heeft met overmacht de eerste Playoff wedstrijd van San Jose Sharks gewonnen. Het werd maar liefst 7-0 in Las Vegas.

Bij Golden Knights scoorden zeven verschillende doelpuntenmakers, goalie Marc-Andre Fleury hield zijn doel schoon en verrichtte 33 reddingen. 

The Knights zijn het enige nog ongeslagen team in de Playoffs met vijf overwinningen. In de eerste ronde werd Anaheim Ducks met 4-0 verslagen in de best-of-seven-serie. (FOX Sports/ANP)