De presentatie van het nieuwe logo van de Johan Cruijff Arena
De presentatie van het nieuwe logo van de Johan Cruijff Arena - © Pro Shots

Viral Friday - Het mooiste van het internet

27 april 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten het internet op zijn kop?

1. Kate en William bedanken Crouch

Peter Crouch scoort de laatste jaren vaker buiten dan binnen het veld. Ook deze week heeft de voormalig Liverpool-spits weer van zich laten horen op social media. Op Twitter feliciteerde de boomlange voetballer Kate en William met hun pasgeboren zoontje Louis Arthur Charles en gaf aan blij te zijn de belangrijke dag met hen doorgebracht te hebben.

2. Evra bedankt Wenger

Daar is nog zo'n voetballer die meer binnen dan buiten het veld opvalt: Patrice Evra. De voormalig Manchester United-verdediger reageerde deze week op het nieuws dat landgenoot Arène Wenger Arenal na 22 jaar gaat verlaten. Op zijn eigen wijze bedankte hij Wenger.

3. Kippenvel na wissel Iniesta

Barcelona-legende Andrés Iniesta werd in de finale van de Copa del Rey tegen Sevilla beloond met een publiekswissel. De Spanjaard, die misschien wel zijn laatste wedstrijden in het shirt van Barcelona speelt, hield het niet droog. Een staande ovatie van beide supporters zorgt voor een kippenvelmoment.

​4. Johan Cruijff Arena

Op de geboortedag van Johan Cruijff werd onder leiding van Frank Rijkaard en de kinderen van de overleden oud-burgermeester Eberhard van der Laan het nieuwe logo van de Johan Cruijff Arena gepresenteerd. Vanaf volgend seizoen wordt de Amsterdam Arena officieel de Johan Cruijff Arena. 

(FOX Sports)