Jodan Boys 10 winnaar van KampioensKoorts

Kampioenswedstrijd Jodan Boys 10 LIVE op FOX Sports

29 april 2018
Het tiende mannenelftal van de Goudse amateurclub Jodan Boys is de winnaar van KampioensKoorts. Dat betekent dat de kampioenswedstrijd van Jodan Boys 10 op zaterdag 19 mei live wordt uitgezonden op FOX Sports.

Jodan Boys 10, dat uitkomt in de zesde klasse, kan op zaterdag 19 mei kampioen worden. Ze nemen het dan om 11.30 uur in eigen huis op tegen Moerkapelle 3. Het kampioenschap kan Jodan Boys bijna niet meer ontgaan; het team staat bovenaan de ranglijst en heeft nog vier inhaalwedstrijden te spelen waarin de voorsprong op achtervolger Be Fair 6 kan worden vergroot.

Steun van Michel Breuer en Bas Nijhuis
Jodan Boys 10 heeft alles uit de kast gehaald om de KampioensKoorts-wedstrijd te winnen. Zo heeft het team publieke steunbetuigingen weten te krijgen van onder andere profvoetballers Michel Breuer en Michel Kramer en scheidsrechter Bas Nijhuis. Ook heeft het team zich ingezet voor een goed doel: Stichting Kans Tegen Kanker. In totaal deden 329 teams mee aan KampioensKoorts, de campagne van Keuken Kampioen en FOX Sports.

Kampioenswedstrijd
Het kampioensduel wordt 19 mei live op FOX Sports uitgezonden en voorzien van professioneel commentaar door Koert Westerman. De analyse komt van Ronald de Boer aan de desk bij Pascal Kamperman. Langs het veld en op de tribune zorgt Hans Kraaij Jr. voor de interviews.

Keuken Kampioen
Keuken Kampioen en FOX Sports zetten met KampioensKoorts het amateurvoetbal in het zonnetje. Vorig jaar gebeurde dat naast KampioensKoorts ook door het organiseren van een voetbalclinic van Diego Maradona, die werd gewonnen door de mannen van IJsselmeervogels 4.

Het KampioensKoorts-duel Jodan Boys 10 – Moerkapelle 3 is zaterdag 19 mei om 11.30 uur te zien op FOX Sports.

Viergever en Dijks weg bij Ajax

29 april 2018
Viergever en Dijks weg bij Ajax
Nick Viergever en Mitchell Dijks zijn bij Ajax op weg naar de uitgang. Het tweetal neemt voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ al afscheid van...

Gerelateerd