Mutzers spuugt richting trainer De Nooijer

FC Dordrecht zet Mutzers op non-actief vanwege spuugincident

29 april 2018
FC Dordrecht heeft Robert Mutzers op non-actief gezet voor de play-offs. De aanvaller spoog gisteren na z'n wissel richting hoofdtrainer Gérard de Nooijer.

De coach bevestigt tegenover FOX Sports dat Mutzers de rest van het seizoen geen deel meer uitmaakt van de selectie. "Ik heb het tijdens de wedstrijd zelf niet gezien, maar ben er op gewezen door m'n staf", reageert De Nooijer.

"Na de wedstrijd heb ik het aan Robert gevraagd, hij ontkende het verhaal. Maar vanochtend heb ik de beelden gezien. Het is overduidelijk dat hij in mijn richting spuugt. Dat was voor de club reden om hem te schorsen."

Zonde
De trainer had Mutzers er de komende wedstrijd tegen SC Cambuur graag bij gehad. "Het is doodzonde, we hadden 'm goed kunnen gebruiken. Hij laat de club in de steek."

Op de vraag of er eerder iets is voorgevallen tussen trainer en spelers was De Nooijer helder. "Nee, ik zou niet weten waarom hij dit doet. Misschien is hij iets gespannen vanwege interesse van andere clubs. Ik weet het niet." (FOX Sports)

De play-offs om promotie/degradatie zijn dinsdag vanaf 18.00 uur LIVE te zien op FOX Sports 1.

Gerelateerd