Ozzie Albies
Ozzie Albies - © ANP

USA Update - Capitals naast Penguins, Albies maakt indruk en LeBron koning van Cleveland

30 april 2018
Washington Capitals heeft de stand gelijk getrokken in de tweede ronde van de play-offs tegen Pittsburgh Penguins.

De ploeg uit de hoofdstad was met 4-1 te sterk in de eigen Capital One Arena. Met de zege is de stand in de best-of-seven-serie weer in balans: 1-1.

Alex Ovechkin, Jakub Vrana, Brett Connolly en Nicklas Backstrom waren trefzeker tegen Pittsburgh, de winnaar van de laatste twee Stanley Cups. Goalie Braden Holtby was goed voor 32 saves.

Ozzie Albies
In de MLB heeft Ozzie Albies zijn goede vorm doorgetrokken. De tweedehonkman van Atlanta Braves was weer eens belangrijk tijdens de 1-10 overwinning op Philadelphia Phillies.

De op Curaçao geboren leadoff hitter sloeg meteen in de eerste inning de allereerste pitch over de hekken en bracht in het achtste bedrijf nog twee man over de thuisplaat.

De 21-jarige Albies heeft zich inmiddels ontpopt tot een van de beste slagmannen van de MLB. Met negen homeruns deelt hij de leiding in de National League én hij staat met twintig binnengeslagen punten vierde in het klassement van de RBIs.

LeBron James
Aan de hand van LeBron James heeft Cleveland Cavaliers zich geplaatst voor de tweede ronde van de play-offs in de NBA. De superster tekende voor maar liefst 45 punten tijdens de 105-101 zege op Indiana Pacers.

Met de zege besliste Cleveland de best-of-seven-serie met 4-3 in zijn voordeel.

James, die ook nog goed was voor negen rebounds en zeven assists, kwam tot de indrukwekkende prestatie ondanks krampaanvallen in zijn benen. (FOX Sports)