Bekerfinale-maand op FOX Sports

Mei is bekerfinale-maand op FOX Sports

11 mei 2018
De voetbalkalender van FOX Sports barst uit z’n voegen met maar liefst 13 bekerfinales die in mei live worden uitgezonden. Onder andere de finales van de Duitse DFB-Pokal en van de FA Cup, het oudste bekertoernooi ter wereld, staan op het programma.

Op 19 mei strijden op Wembley de grootmachten Chelsea en Manchester United om de FA Cup, ’s werelds meest prestigieuze nationale bekertoernooi. Later die dag probeert Eintracht Frankfurt te voorkomen dat Bayern München de Duitse dubbel pakt in de finale van de DFB-Pokal. Eintracht Frankfurt, waar de Nederlanders Jetro Willems en Jonathan de Guzman onder contract staan, verloor de finale vorig jaar van Borussia Dortmund.

Bekerfinales uit heel Europa
FOX Sports reist in mei niet alleen naar Engeland en Duitsland, maar door heel Europa voor cupspektakel. In totaal zijn er in mei 13 bekerfinales live te zien.

Europa League
Naast de nationale bekerfinales, wordt de blik ook gericht op de Europa League. De finale wordt op woensdag 16 mei gespeeld in Lyon. Daarin neemt Marseille of Salzburg het op tegen Arsenal of Atlético Madrid. Feyenoord-supporters zullen de Europa League met extra aandacht volgen: als Marseille of Arsenal de prijs wint en zich niet via de eigen competitie plaatst voor de Champions League, stroomt Feyenoord als winnaar van de KNVB Beker rechtstreeks de groepsfase van de Europa League 2018/19 in. (FOX Sports)

 Bekerfinales live op FOX Sports:  
 12 mei  Bekerfinale Griekenland ( AEK Athene – PAOK)
 16 mei  Finale Europa League (Marseille / FC Salzburg – Arsenal / Atlético Madrid)
 19 mei  Finale FA Cup (Chelsea – Manchester United)
 19 mei  Finale DFB-Pokal (Bayern München – Eintracht Frankfurt)
 20 mei  Bekerfinale Portugal (CD Aves – Sporting Portugal)
 27 mei  Bekerfinale Zwitserland (FC Zurich – Young Boys)

Gerelateerd