Ali Riza Aygün (links) en Nick den Hamer
Ali Riza Aygün (links) en Nick den Hamer - © FOXSports.NL

eDivisie: Generale repetitie voor PSV

1 mei 2018
PSV'er Ali Riza Aygün komt dinsdagmiddag zelf in actie tegen het FC Groningen van Nick den Hamer, maar zal met zijn gedachten al bij de wedstrijden van woensdag zitten.

Dan gaan Feyenoord, Ajax en Heracles Almelo namelijk in een bloedstollende ontknoping uitmaken wie het in de finale opneemt tegen de PSV'er. 

Omdat voor Ali Riza de Xbox-titel uit het zicht is geraakt, speelt de Eindhovenaar eigenlijk nergens meer voor. Het duel met Groningen kan daarom als een generale repetitie worden gezien voor de finale van vrijdag 11 mei.

Maandagmiddag stonden er ook drie wedstrijden op de rol die er wat betreft het verdelen van de prijzen weinig meer toe deden. Het leverde onder andere deze mooie actie van NAC'er Menno Bouhuijzen op:

  

​FC Utrecht - VVV-Venlo
​De tweede speeldag van speelronde 17 wordt kort voor PSV - FC Groningen afgetrapt door Danny Hazebroek van FC Utrecht en Nick Cooiman van VVV-Venlo.

De clash betekent een ontmoeting tussen de nummers 12 en 13 van de ranglijst, waarbij de winnaar in ieder geval een hogere eindklassering te pakken heeft. Een ware prestigestrijd dus. 

Danny Hazebroek (voor) en Nick Cooiman | FOXSports.NL

Roda JC - ADO Den Haag
Roda JC's Tom Heijnen kan bij een overwinning op het ADO Den Haag van Mitchel Denkers zomaar de top vier binnensluipen. De Limburger heeft daar wel een slippertje van PSV'er Ali Riza voor nodig.

Mitchel stond bij aanvang van deze speelronde op een troosteloze veertiende plek, maar zag Vitesse maandag winnen van Willem II en daardoor over de Hagenezen heen kruipen. Bij een overwinning herovert Mitchel zijn positie op de ranglijst. (FOX Sports)

De eDivisie zie je maandag, dinsdag en woensdag om 16.00 uur op FOX Sports 1

Vanaf 19.00 uur zijn de wedstrijden die diezelfde dag zijn uitgezonden gratis te zien op FOXSports.nl/eDivisie

 

eDivisie: PSV morst weer punten

1 mei 2018
eDivisie: PSV morst weer punten
PSV heeft de laatste wedstrijd van het Xbox-seizoen niet weten te winnen. Ali Riza Aygün kwam tegen FC Groningen niet verder dan een 1-1 gelijkspel....