De ontknoping van de eDivisie
De ontknoping van de eDivisie - © FOXSports.NL

eDivisie: Kampioenskandidaten stellen zich voor

2 mei 2018
Vanmiddag kent het Xbox-seizoen van de eDivisie haar apotheose. De drie kampioenskandidaten stellen zich nog even voor.

Bryan Hessing
Bryan Hessing bezet momenteel met Heracles Almelo de derde plaats in de eDivisie, drie punten achter concurrenten Feyenoord en Ajax. Bryan beschikt over een minder doelsaldo (+21) dan Jaey (+28) en Dani (+26) en moet dus hopen op forse nederlagen van de twee voornaamste kandidaten. Alleen dan pakt Bryan Hessing op sensationele wijze de titel op de Xbox.

Dani Hagebeuk
Vorig jaar was Dani Hagebeuk met Ajax letterlijk onverslaanbaar, toen hij al zijn competitiewedstrijden won en zo een magistraal kampioenschap mocht vieren.

Het tweede seizoen, dit jaar op de Playstation, moest Dani het afleggen tegen Ali Riza Aygün van PSV. Dit Xbox-seizoen kende hij een stroeve start, maar inmiddels staat Dani gedeeld eerste, met slechts twee doelpunten minder dan rivaal Jaey van Feyenoord. Er is dus nog niks beslist.

Jaey Daalhuisen
Feyenoorder Jaey Daalhuisen wil als laatste van de traditionele top drie een titel in de eDivisie grijpen. In het Playstation-seizoen kon Jaey met Feyenoord totaal geen potten breken en eindigde hij als zevende op veertien (!) punten afstand van kampioen PSV.

Temeer omdat Feyenoord het relatief zwakke sc Heerenveen treft en Ajax het tegen subtopper Excelsior zal opnemen, lijkt Jaey grote kanshebber te zijn voor de eerste titel in de eDivisie. (FOX Sports)

De spectaculaire ontknoping is vanmiddag om 16.00 uur te zien op FOX Sports 1

eDivisie: De dag van de ontknoping

2 mei 2018
eDivisie: De dag van de ontknoping
De dag waar in de eDivisie zo lang op is gewacht, is eindelijk daar. Vanaf 16.00 uur gaan Feyenoord, Ajax en Heracles Almelo de verhitte titelstrijd...

Gerelateerd