Dani Hagebeuk
Dani Hagebeuk - © FOXSports.NL

eDivisie: Ajacied Dani pakt op sensationele wijze de titel

2 mei 2018
Ajacied Dani Hagebeuk heeft voor een sensatie in de eDivisie gezorgd. Voorafgaand aan de laatste speelronde leek Jaey Daalhuisen van Feyenoord de beste papieren te hebben, maar na een bizarre ontknoping bleek Dani Hagebeuk de gelukkige winnaar te zijn.

Op de slotdag van de eDivisie waren nog drie clubs in de race voor de titel. Jaey en Dani stonden qua punten precies gelijk bij het ingaan van de laatste speelronde, het Heracles Almelo van Bryan Hessing volgde op drie punten.

Jaey kwam echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Niels Krist van sc Heerenveen. Ajax profiteerde optimaal door Levy Frederique van Excelsior met 0-1 te kloppen.

Jaey baalt | FOXSports.NL

Door de resultaten bij de twee voornaamste kanshebbers had de 2-4 overwinning van Bryan op het Sparta Rotterdam van Frank van der Slot weinig waarde. De Heraclied eindigt het Xbox-seizoen als derde.

eTribune
Dani mag het in de grote finale opnemen tegen de kampioen op de Playstation, PSV'er Ali Riza Aygün. Dit duel wordt gespeeld op vrijdag 11 mei in een speciale uitzending, de eTribune. De winnaar van het tweeluik, waarbij op zowel de Xbox als de Playstation wordt gespeeld, is de officiële landskampioen van dit eDivisie-seizoen. (FOX Sports)

Ali Riza: de weg naar de eTribune

8 mei 2018
Ali Riza: de weg naar de eTribune
PSV'er Ali Riza Aygün en Ajacied Dani Hagebeuk gaan vrijdag in de eTribune uitvechten wie er kampioen wordt van dit eDivisie-seizoen. Hoe bereikte...

Gerelateerd