Ontknoping Eredivisie: welke wedstrijd op welk kanaal?

Ontknoping Eredivisie: welke wedstrijd op welk kanaal?

3 mei 2018
Welke wedstrijd op welk kanaal? Tijdens de laatste speelronde op 6 mei worden alle negen wedstrijden in de Eredivisie tegelijkertijd gespeeld, om 14.30 uur. Hier een overzicht op welk kanaal welke wedstrijd te zien is.

FOX Sports GO: alle Eredivisie-wedstrijden live online en mobiel
Via de officiële FOX Sports NL app en website zijn aanstaande zondag op in totaal elf kanalen alle Eredivisie-duels live te volgen.

Let op: vanwege de populariteit van FOX Sports GO is het belangrijk om op tijd in te loggen. Zorg dat je de drukte voor bent en check nu alvast hier of je ingelogd bent. Dit helpt eventuele last minute-problemen bij het inloggen te voorkomen.

FOX Sports 1 t/m 6
Op de TV-kanalen bieden we via FOX Sports 1 een live-schakelkanaal aan waarop alle negen Eredivisie-wedstrijden voorbijkomen. Daarnaast zie je op FOX Sports 2, 3, 5 en 6 de volledige wedstrijden van de top vier uit de Eredivisie.

Dagpas
Heb je geen abonnement en wil je een wedstrijd toch live beleven? De wedstrijden van PSV, Ajax, AZ en Feyenoord én het schakelkanaal kun je los bestellen met een dagpas via je tv-aanbieder (in veel gevallen KPN of Ziggo). Extra informatie hierover vind je op de site van je TV-aanbieder.

Wedstrijd gemist?
Ben je niet in staat om de wedstrijd live te kijken? Zondagavond kun je alle wedstrijden in zijn geheel terugkijken op de website van FOX Sports. De samenvattingen zijn na afloop van de wedstrijd zo spoedig mogelijk te bekijken via FOXSports.nl.

Volledige schema:

 FOX Sports 1   Eredivisie schakelprogramma 
 FOX Sports 2 + 7  PSV - FC Groningen
 FOX Sports 3  sc Heerenveen - Feyenoord
 FOX Sports 5  Excelsior - Ajax
 FOX Sports 6 + 8  AZ - PEC Zwolle
 FOX Sports 9  FC Utrecht - VVV-Venlo
 FOX Sports 10  Willem II - Vitesse
 FOX Sports 11  Roda JC - ADO Den Haag
 FOX Sports 12  Sparta Rotterdam - Heracles Almelo
 FOX Sports 13  FC Twente - NAC Breda