eTribune: Wie wordt er kampioen?

Eerste eTribune ooit live op FOX Sports

11 mei 2018
Aanstaande vrijdag is de eerste eTribune ooit live te zien op FOX Sports. Tijdens de uitzending wordt in een tweeluik bepaald of Dani (Ajax) of Ali Riza (PSV) kampioen wordt. Het studioprogramma wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijder.

Na een sensationele ontknoping won Ajacied Dani Hagebeuk vorige week woensdag de eDivisie-competitie op de Xbox. Het landskampioenschap is echter nog niet beslist: Dani gaat het in de grote finale opnemen tegen PlayStation-kampioen Ali Riza Aygün (PSV).

De kampioensstrijd wordt op vrijdagavond 11 mei in de eTribune gespeeld in twee duels; een op de Xbox en een op de PlayStation. De eTribune is voor de gelegenheid zowel op YouTube als op FOX Sports live te zien.

FIFA-stem Evert ten Napel aanwezig
In de speciale aflevering van de eTribune blikken Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer terug op het succesvolle tweede e​Divisie-seizoen.

Dit doen ze samen met eDivisie-presentator Simon Zijlemans, de vaste eDivisie-shoutcasters en alle eSporters van de eDivisie.

Ook een select aantal PSV- en Ajax-fans zijn in de studio aanwezig, evenals de man achter het Nederlandse FIFA 18-commentaar: Evert ten Napel. Na afloop van de kampioensstrijd zal Ten Napel de schaal uitreiken aan de winnaar. (FOX Sports)

​De eTribune is vrijdag vanaf 19.00 uur LIVE te zien op FOX Sports 1 en ons YouTube-kanaal.