Mount was een van de smaakmakers tijdens de eerste wedstrijden
Mount was een van de smaakmakers tijdens de eerste wedstrijden - © Pro Shots

Play-offs denderen door op FOX Sports!

10 mei 2018
Het seizoen bijna afgelopen? Voor velen begint het nu pas! De clubs die in de play-offs zitten, hebben nog alles om voor te spelen. Dat was deze week wel te zien, want het werd één groot spektakel.

In de eerste twee potjes om de het laatste Europa League-ticket vielen maar liefst veertien (!) goals.

ADO Den Haag - Vitesse (2-5) en sc Heerenveen - FC Utrecht (4-3) toonden aan dat de clubs alles behalve snakken naar de zomerstop.

De vier Eredivisie-clubs vermaakten het publiek en lieten zien vol voor deelname aan Europees voetbal te willen gaan. Dat belooft wat voor de returns, die zaterdag worden gespeeld en natuurlijk LIVE te zien zijn bij FOX Sports.

Jupiler Play-Offs
In de strijd om promotie/degradatie was het net zo spannend en spectaculair. Ook daar vielen veel doelpunten en was zeker één daverende stunt te noteren.

Telstar - De Graafschap (3-2) kende net als sc Heerenveen - FC Utrecht een bijzonder scoreverloop, FC Emmen - N.E.C. Nijmegen (4-0) zorgde voor een bijna ongelooflijke uitslag en Sparta ontsnapte bij Dordrecht (1-2 winst), ondanks een bizarre eigen goal.

Almere City - Roda JC eindigde in 0-0, maar de thuisploeg deed voetballend helemaal niet onder voor de nummer zestien van de Eredivisie. Zondag de returns!

Kortom; er is nog niets beslist, iedereen vecht voor de laatste kans en de eerste knopen worden dit weekend doorgehakt bij FOX Sports! (FOX Sports)

De returns zijn zaterdag en zondag LIVE te zien op FOX Sports 1

Gerelateerd