Gareth Bale
Gareth Bale - © Pro Shots

Viral Friday - Het mooiste van het internet

11 mei 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten het internet op zijn kop?

1. AZ viert vakantie in Ibiza en steekt de draak met clubs die Play-Offs spelen.

De club uit Alkmaar heeft een prima seizoen achter de rug en viert dit met de selectie in Ibiza. Op Instagram laten de Alkmaarders weten er niet rouwig om te zijn dat ze geen Play-Offs voor een Europees ticket moeten spelen.

2. Gareth Bale laat museumbezoekers schrikken.

In een vermakelijke prank bezorgt de voetballer uit Wales bezoekers van een museum een angstig moment. De Welshman staat doodstil tussen de wassenbeelden, op het moment dat de bezoekers naderen maakt Bale kenbaar dat hij geen wassenbeeld is. Het levert mooie beelden op.

3. Bizar eigen doelpunt Sparta.

In de Jupiler Play-Offs gebeuren altijd de gekste dingen, zo ook tijdens FC Dordrecht - Sparta Rotterdam. In de slotfase leken de Rotterdammers een overwinning te verspelen door een bizar eigen doelpunt van Spierings. Gelukkig voor hem maakte Mühren een minuut later alsnog de winnende, maar het doelpunt van Spierings zal niet snel vergeten worden.

4. Kiki Bertens verslaat Sharapova.

Weer een voormalig nummer 1 van de wereld die de meerdere moet erkennen in de Nederlandse tennisster. Nadat eerder Caroline Wozniacki aan de kant werd gezet, was Bertens nu ook te sterk voor Maria Sharapova. Een zeer knappe prestatie die haar in de halve finale van het WTA-toernooi in Madrid brengt.

5. ADO knipoogt naar PEC Zwolle

Nog niet zolang geleden kreeg Alfons Groenendijk een sprookjesboek cadeau van John van 't Schip. De coach van PEC Zwolle knipoogde op die manier naar een uitspraak van de ADO-trainer. Groenendijk had gezegd dat hij het 'sprookje van Zwolle' wilde beëindigen. Maanden later is de wraak van Fons zoet. ADO postte deze tweet, met de groeten richting Zwolle.

6. Almere heeft er zicht op...

Over knipogen gesproken: Almere City wijst een Twente-fan op Twitter op de snoeiharde werkelijkheid.

 

 

 

Gerelateerd