Marc-Andre Fleury
Marc-Andre Fleury - © ANP

USA Update - Voorsprong voor Knights en Albies niet te stoppen

17 mei 2018
Vegas Golden Knights heeft de voorsprong gepakt in de Western Conference Final tegen Winnipeg Jets.

De ploeg uit Nevada staat nu op 2-1 in de best-of-seven-serie na een 4-2 zege in de T-Mobile Arena in Las Vegas. De vierde wedstrijd staat vrijdagnacht in Vegas op de rol.

Jonathan Marchessault, die in de tweede confrontatie al uitblonk, was ook nu belangrijk voor de Knights. Hij zette wederom twee treffers op het scorebord.

Marc-Andre Fleury was goed voor 33 reddingen voor de thuisploeg.Mark Scheifele deed iets terug voor Winnipeg Jets en scoorde twee keer.

Albies doet het weer
Atlanta Braves boekte weer een zege op Chicago Cubs, het werd 4-1 mede door scores van de jongelingen Ozzie Albies en Ronald Acuña.

  

De op Curaçao geboren tweedehonkman van Atlanta Braves was goed voor twee hits en twee runs. De 21-jarige Albies sloeg dit seizoen in totaal 30 extra-base hits. Sinds 1959 was er bij de Atlanta Braves geen speler die dit lukte in de eerste 42 wedstrijden. In 1959 was het Hank Aaron die het record op 32 extra-base hits zette.

Bogaerts slaat zege binnen met homerun
Xander Bogaerts heeft Boston Red Sox met zijn vijfde homerun van dit seizoen de winst bezorgd op Oakland Athletics.

De 25-jarige Arubaan sloeg de bal in de zesde inning over de hekken van Fenway Park met twee ploeggenoten op de honken.

Bogaerts zorgde er daarmee voor dat de Red Sox uitliepen van 3-2 naar 6-2. Oakland Athletics wist de achterstand nog wel te verkleinen tot 6-4, maar de ferme klap van Bogaerts bleek genoeg voor de zege.

MLB: Marlins vs. Dodgers zie je donderdag om 18.00 uur LIVE op FOX Sports 6.

NHL Playoffs: Capitals vs. Lightning, Game 4 zie je donderdagnacht om 02.00 uur LIVE op FOX Sports 6.

Gerelateerd