Marcelo en zoon Enzo
Marcelo en zoon Enzo - © FOXSports.NL

Viral Friday - Het mooiste van het internet

18 mei 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten het internet op zijn kop?

1.    Die is niet bang!

We beginnen ons rondje over het wereldwijde web in Nederland, waar de playoffs in volle gang zijn. Genieten geblazen voor de supporters, maar je moet ook scherp blijven!

2.    AS Roma maakt zich hard voor VAR in CL

In de campagne om de videoscheidsrechter in de Champions League te krijgen doet ook AS Roma een ludieke duit in het zakje. Want zeg nou zelf, zo’n schandalige overtreding kan toch niet onbestraft blijven?

3.    Marcelo jr. steelt de show in kleedkamer Real

Zo vader, zo zoon. Dit gaat zeker op voor de achtjarige Enzo, telg van Real-verdediger Marcelo. Hij mocht met zijn vader de kleedkamer in en tsja als je daar dan toch bent kun je net zo goed even de  'Bin Challenge'  doen met een paar ploeggenoten van je pa.

4.    Dat ene telefoontje dat je niet wilt missen

Kyle Walker zit bij de Engelse selectie voor het WK in Rusland. Al scheelde het maar weinig…

5.    Welke Kroos?

In Duitsland werd de voorlopige selectie bekendgemaakt op Twitter. Felix Kroos, middenvelder in de Tweede Bundesliga en broertje van, probeerde op slinkse wijze een plekje te claimen tussen de 27 besten van zijn land. Maar helaas was alleen zijn succesvolle broer Toni Kroos welkom bij de Die Mannschaft.

6.    Koekie van de trainer

AZ-spits Wout Weghorst mocht zich voor de tweede keer melden in Zeist voor het trainingskamp van Oranje. Tijdens de rondo wordt Weghorst door trainer Ronald Koeman even op zijn plaats gezet.