Trainer José Mourinho van Manchester United beslist zaterdag op het laatste moment of hij Romelu Lukaku laat spelen in de finale van de FA Cup tegen Chelsea.

De spits uit België, dit seizoen al goed voor 27 doelpunten in alle competities, staat al drie weken aan de kant met een enkelblessure. "We moeten nog even afwachten", zei de Portugees. "Ik wil niet liegen en zeggen dat hij niet speelt terwijl hij morgen dan toch meedoet."

Mourinho wilde wel verklappen dat Anthony Martial voldoende hersteld is van een knieblessure. De welbespraakte coach kan zijn derde prijs met Manchester United winnen, na de winst van de Europa League en League Cup vorig seizoen. United eindigde als tweede in de Premier League, achter kampioen Manchester City.

Conte
Chelsea kan een teleurstellend seizoen alsnog met een prijs afsluiten. De kampioen van vorig seizoen eindigde als vijfde in de competitie.

Trainer Antonio Conte moest vrijdag op een persconferentie opnieuw vragen over zijn toekomst beantwoorden. "Ik sta hier nog een jaar onder contract en wil gewoon blijven", zei de Italiaan. (ANP)

De finale van de FA Cup tussen Chelsea en Manchester United zie je zaterdag vanaf 18.15 uur LIVE op FOX Sports 2