Jurickson Profar
Jurickson Profar - © ANP

USA Update - Profar en Rangers revancheren zich op Yankees, Rockets naast Warriors

23 mei 2018
Aan hand van Jurickson Profar heeft Texas Rangers revanche genomen op Didi Gregorius en New York Yankees.

De Rangers waren dinsdagnacht in eigen huis met 6-4 te sterk voor de Bronx Bombers. Een dag eerder hadden de Yankees in de eerste wedstrijd van een serie van drie nog een 5-10 overwinning geboekt.

Profar sloeg de Rangers meteen in de eerste inning met een homerun naar een 3-0 voorsprong. In het vierde bedrijf stond er al 6-1 op het scorebord, nadat Ronald Guzman eveneens de bal in de tribune had geslagen.

Curaçaoënaar Profar eindigde de wedstrijd met een hit, run en drie binnengeslagen punten. Collega-international Gregorius had een hit uit vier slagbeurten.

Rockets naast Warriors
Houston Rockets staat in de halve finales van de NBA weer op gelijke hoogte met Golden State Warriors.

De Texaanse ploeg won het uitduel in Oakland met 95-92 en bracht de stand in de best-of-seven serie op 2-2. Voor de titelverdediger was het de eerste thuisnederlaag in de play-offs sinds 2016.

De Rockets maakten in het laatste kwart een achterstand van 12 punten goed. Dat deed de ploeg met name dankzij James Harden, goed voor 30 punten, en Chris Paul die tot 27 punten kwam.

Bij de Warriors waren Stephen Curry (28 punten) en Kevin Durant (27) de topschutters. Het vijfde duel is donderdag in Houston.

Donderdag op FOX Sports 6

19:00     MLB: Brewers vs Diamondbacks

22:00     MLB: Nationals vs Padres

02:00     NHL Playoffs: Lightning vs Capitals Game 7