Eriksen en Perez
Eriksen en Perez - © FOXSports.NL

'De Denen van Perez' en 'Teamgenoten' op FOX Sports

25 mei 2018
Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe programma’s op FOX Sports? ‘De Denen van Perez’ met Kenneth Perez en ‘Teamgenoten’ met Jan Joost van Gangelen zijn afgelopen week in première gegaan.

FOX Sports-analist Kenneth Perez kruipt voor ‘De Denen van Perez’ voor het eerst in de rol van presentator. In het programma bezoekt Perez Deense voetballers die actief zijn of zijn geweest in het Nederlandse voetbal, zoals Kasper Dolberg, Nicolai Jørgensen en Christian Eriksen, de huidige sterspeler van Denemarken.

Met hen bespreekt hij de ‘Hollandse School’, het verschil tussen Denemarken en Nederland en het komende WK in Rusland waar Denemarken het in de groepsfase opneemt tegen Frankrijk, Peru en Australië.

Perez spreekt niet alleen met de huidige generatie Deense voetballers, maar ook met grote namen uit het verleden zoals Jon Dahl Tomasson (ex-Feyenoord), Michael Laudrup (ex-Ajax) en Frank Arnesen (ex-PSV en -Ajax). Laudrup is momenteel trainer in Qatar, Arnesen is commissaris bij PSV en Tomasson gaat als assistent-bondcoach van de Denen naar het WK.

Kijk de eerste aflevering met Nicolai Jørgensen en Michael Laudrup terug.

Teamgenoten
In ‘Teamgenoten’ brengt Jan Joost van Gangelen oude selecties weer samen om terug te blikken op een bijzonder seizoen uit de Eredivisie-geschiedenis. Bepalende spelers vertellen hoe de chemie was binnen de groep en halen herinneringen op over de hoogte- en dieptepunten van een memorabel voetbaljaar.

In ‘Teamgenoten’ worden in het seizoen markante spelers uit voormalige selecties van Feyenoord, Ajax, PSV, sc Heerenveen en FC Groningen herenigd. 

Kijk de aflevering met NAC Breda 2000/'01 en sc Heerenveen 1999/'00 terug.

Het seizoen van...
Net als vorig jaar zenden we weer 'Het seizoen van...' uit. In het FOX Sports-programma blikken hoofdrolspelers terug op het afgelopen Eredivisie-seizoen. PSV, Ajax, AZ en Feyenoord zijn inmiddels aan bod geweest en we werken de ranglijst af naar beneden. 

'De Denen van Perez’ is zondag 27 mei, 21.30 uur te zien op FOX Sports 1.

'Teamgenoten' is maandag en dinsdag om 20.00 uur te zien op FOX Sports 1. 

'Het seizoen van.." is elke dag te zien om 19.00 uur op FOX Sports 1.