LeBron James
LeBron James - © ANP

USA Update - Cavaliers slepen er zevende duel uit

26 mei 2018
Cleveland Cavaliers heeft de stand in de best-of-sevenserie met Boston Celtics om een plaats in de finale van de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA weer gelijkgetrokken.

De verliezend finalist van vorig jaar won in de eigen hal met 109-99, waardoor het nu 3-3 staat. Het beslissende zevende duel is zondag in Boston.

LeBron James was op dreef met 46 punten, 11 rebounds en 9 assists voor de 'Cavs' die wellicht bezorgd naar Boston afreizen. In deze halve finale werden alle duels gewonnen door het thuisspelende team.

De winnaar van de tweekamp neemt het in de finale op tegen Houston Rockets of titelverdediger Golden State Warriors. In die serie duels staat het 3-2 voor de Rockets.

Wis is het?
Bij Tampa Bay Rays was een suppoost niet helemaal goed op de hoogte. Ze herkende John Jaso, oud catcher van Tampa Bay Rays, Seattle Mariners, Oakland Athletics en Pittsburgh Pirates, niet en stuurde hem van de tribune af.

Jaso is sinds 2017 met pensioen en stond in zijn Tie dye hemd te genieten van de wedstrijd van zijn voormalige werkgever. De club zelf moest er wel om lachen en plaatste het moment op Twitter. (FOX Sports/ANP)