Damian van Bruggen
Damian van Bruggen - © Pro Shots

Damian van Bruggen stapt definitief over naar VVV-Venlo

28 mei 2018
VVV-Venlo heeft Damian van Bruggen (22) definitief overgenomen van PSV. De verdediger, ook inzetbaar op het middenveld, speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Noord-Limburgse club.

Van Bruggen heeft een contract getekend dat hem voor de komende twee seizoenen verbindt aan VVV. Bovendien is er een optie voor een derde seizoen.

De club liet al in een vroeg stadium weten graag door te willen gaan met de verdediger. "Daar sprak al meteen veel vertrouwen uit. En ik heb zelf ook een heel prettig gevoel bij de club en deze spelersgroep", aldus Van Bruggen.

Manager voetbalzaken Stan Valckx van VVV laat ook weten in zijn nopjes te zijn met de definitieve overgang: "Damian heeft het afgelopen seizoen laten zien een geweldige aanwinst voor ons te zijn. We zijn dan ook blij dat we hem voor meerdere seizoenen vast hebben kunnen leggen."

Eerder is VVV er ook al in geslaagd het contract met sterkhouder Nils Röseler open te breken en te verlengen, ook doelman Lars Unnerstall staat komend seizoen nog onder de lat in Venlo. (FOX Sports)