Lionel Messi bereidt zich nu met Argentinië voor op het WK
Lionel Messi bereidt zich nu met Argentinië voor op het WK - © Pro Shots

Messi: "Barcelona of Old Boys en nergens anders"

28 mei 2018
Lionel Messi bereidt zich op het moment met Argentinië voor op het WK in Rusland, maar denkt ondertussen ook na over zijn toekomst. Op de Argentijnse televisie benadrukte de ster nogmaals dat hij in Europa alleen voor FC Barcelona wil uitkomen.

"Daar word ik steeds zekerder van", liet de dertigjarige aanvaller weten. "Ooit wil ik wel weer in Argentinië voetballen. Ik weet niet of dat gaat gebeuren, maar als het doorgaat, zal het bij Newell's Old Boys zijn en nergens anders." Messi werd tot zijn dertiende opgeleid door Old Boys.

Messi speelt al zijn hele professionele loopbaan voor Barcelona en is inmiddels goed voor 552 goals in het shirt van de Catalanen. Hij staat nog tot medio 2021 onder contract bij zijn club en de vastgelegde afkoopsom bedraagt liefst 700 miljoen euro.

WK
Messi bereidt zich op dit moment met Argentinië voor op het WK in Rusland, dat over twee weken begint. In aanloop naar het mondiale eindtoernooi oefenen de Argentijnen dinsdagnacht in Buenos Aires tegen Haïti. (FOX Sports/ANP)

Argentinië - Haïti is in de nacht van dinsdag op woensdag vanaf 00.50 uur LIVE te zien op FOX Sports 2

Gerelateerd