Dani Hagebeuk
Dani Hagebeuk - © FOXSports.NL

FIFA eWorld Cup LIVE op FOX Sports

29 mei 2018
De play-offs voor de FIFA eWorld Cup worden dit jaar gespeeld in Amsterdam en zijn in volle gang. Bij FOX Sports mis je geen moment van het mondiale gametoernooi.

Maandag startten 128 deelnemers aan het WK voor eSporters. Daarvan kwalificeerden er 32 zich voor de tweede speeldag. Zestien daarvan zullen deelnemen aan de eindstrijd in Londen.

Onder de 32 gekwalificeerden waren Ajacieden Joey Calabro en Dani Hagebeuk, die onlangs de eDivisie-titel prolongeerde door in de uitzending van de eTribune PSV'er Ali Riza Aygün te kloppen.

​Overleven
​Dani kende een uitstekende openingsdag van het WK: hij won vier van de vijf wedstrijden en schaarde zich dus bij de laatste 32. "Maandag heb ik dag één gehad, dat is de dag om te overleven", grinnikte de Ajacied.

"Dinsdag speelde ik twee wedstrijden voor de seeding, maar die heb ik mede dankzij een concentratiegebrek verloren." Het verlies pakte niet eens zo slecht uit voor Dani: door de resultaten is hij nu gekoppeld aan de Duitser Mario Pflumm, die hij eerder met 8-2 versloeg. 

LIVE op FOX Sports
Dani's wedstrijd is dinsdagavond live te volgen op FOX Sports 4 en 7 (online). Het tijdstip van spelen is moeilijk in te schatten, maar zal ongeveer tussen 19.30 en 20.00 uur plaatsvinden. (FOX Sports)

Gerelateerd