Samenvatting Vegas Golden Knights - Washington Capitals (Game 2)

Capitals trekken stand gelijk in Stanley Cup

31 mei 2018
Washington Capitals heeft de stand gelijkgetrokken in de strijd om de Stanley Cup.

De ploeg uit de hoofdstad van de Verenigde Staten won in Las Vegas het tweede duel in de best-of-sevenserie met Vegas Golden Knights met 3-2. De Deense centre Lars Eller was de grote man bij de Capitals met een doelpunt en twee assists.

"Na iedere tegenslag staan we weer op'', zei Eller, die met de Capitals het eerste duel in de finale van de NHL had verloren. Golden Knights, die als debutant in de Amerikaanse ijshockeycompetitie direct om de titel strijdt, pakte maandagavond in Las Vegas de winst (6-4).

De thuisploeg nam in wedstrijd twee de leiding via James Neal, maar Eller trok de stand al snel weer gelijk. Via Aleksander Ovetsjkin en veteraan Brooks Orpik (37) liepen de Capitals in de tweede periode uit naar 3-1.

Shea Theodore bracht de spanning terug, maar keeper Braden Holtby zorgde er met een paar knappe reddingen voor dat de stand in de serie weer in evenwicht kwam. Holtby bezorgde de Capitals al de negende overwinning buitenshuis in de play-offs. De finale gaat zaterdag verder in Washington. (FOX Sports/ANP)

Game 3 is zaterdagnacht om 2.00 uur LIVE te zien op FOX Sports 1 en 2.

Gerelateerd