Gareth Bale met zijn kinderen
Gareth Bale met zijn kinderen - © Pro Shots

Viral Friday - Het mooiste van het internet

1 juni 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten het internet op zijn kop?

​1. Bizarre transferaankondiging
​Misschien wel de meest bizarre transferaankondiging komt op naam van Real Betis. De Spaanse ploeg uit La Liga neemt de Japanse Takashi Inui over van SD Eibar. Met dit filmpje verwelkomen de Spanjaarden hun kersverse aanwinst.

2. Scouten 2.0
AS Roma heeft onlangs een compleet nieuwe manier van scouten ontdekt. Afgaande op statistieken in het spel Football Manager heeft de club van Kevin Strootman en Rick Karsdorp besloten een nieuwe speler aan te trekken: Ante Coric komt over van Dinamo Zagreb. Een goede zet, lijken vooral de Romeinen zelf te vinden.

3. #JackisBack
N.E.C. haalde deze week oude bekende Jack de Gier binnen, die zich als hoofdtrainer voor drie jaar aan de Nijmegenaren verbond. De Gier komt over van Almere City, dat hem op ludieke wijze bedankte voor zijn bewezen diensten. N.E.C. reageerde daar weer op door Almere City te bedanken voor de soepel verlopen onderhandelingen tussen beide ploegen.

4. Goose on the Loose
Een opmerkelijk hoogtepunt tijdens de wedstrijd tussen de Los Angeles Angels en de Detroit Tigers woensdag. Tijdens een van de twee ​rain delays​ in de wedstrijd kreeg Comerica Park in Detroit bezoek van een gans, die voor nodig vermaak zorgde.

 

De gans maakt het overigens, ondanks zijn ongelukje, goed.

5. De Treffers wijst sollicitatie N.E.C. af
N.E.C. zoekt een stagiair Grafisch Vormgeving. Op zich niet opvallend zo lijkt, ware het niet dat Tweede Divisionist De Treffers op komische wijze afzag van de vacature. Als we bekijken waarom De Treffers niet geïnteresseerd is, zal N.E.C. niet rouwig zijn om de afwijzing.

6. Miquel de Verlosser
Miquel Nelom heeft zichzelf op een tripje naar Brazilië getrakteerd. De verdediger, die dit seizoen op huurbasis voor Sparta uitkwam, bezocht daar de Cristo Redentor (Christus de Verlosser), het reusachtige beeld van Jezus Christus in de wijk Alto da Boa Vista in de stad Rio de Janeiro. Nelom lijkt niet te bescheiden voor een vereenzelviging.

7. Kroos neemt Bale op de hak
In de vijf jaar dat Gareth Bale bij Real Madrid speelt, heeft de Welshman nauwelijks een woord Spaans gesproken. Dat is ook opgevallen bij ploeggenoot Toni Kroos, die een Spaanse tweet van Bale, waarin hij kersverse vader Lucas Vazquez feliciteert, niet serieus kan nemen.

8. Immers met de zoveelste voltreffer
Lex Immers is de laatste tijd bezig om zijn persoonlijke statistieken flink op te vijzelen. Nadat het op 23 mei al eens raak was voor de middenvelder van ADO Den Haag, wist Immers nu opnieuw zijn waarde te bewijzen. Hoewel hij aan de kant moest plaatsnemen, bewees Immers toch zijn waarde.

​9. Giraffe dol op afro David Luiz
​Zoals zoveel voetballers momenteel is ook David Luiz aan het genieten van een vakantie. De verdediger ontbreekt in de WK-selectie van Brazilië en dus heeft de spijkerharde verdediger van Chelsea genoeg tijd voor andere dingen. Een bezoekje aan de dierentuin liep echter bijna fataal af voor de enorme bos haar van Luiz.

(FOX Sports)

Gerelateerd