Ali Riza Aygün
Ali Riza Aygün - © Pro Shots

FIFA eWorld Cup: Jimmy volgt Dani naar Londen, Ali Riza uitgeschakeld

2 juni 2018
Jimmy Donkers en Dani Hagebeuk zijn de enige twee Nederlandse eSporters die actief zullen zijn op de eindronde van het WK in Londen.

Jimmy Donkers (Feyenoord) heeft zich weten te plaatsen voor het WK in Londen. Donkers nam het op tegen de Hongaarse Night_Watch en versloeg de Hongaar over twee wedstrijden met 7-5.

Saillant detail: de Rotterdammer was vorig jaar nog scheidsrechter bij de FIFA 17 Global Series.

Ali Riza Aygün
Ali Riza verloor na een verlenging van de Poolse Damie met 6-7. De Pool leek in de tweede wedstrijd binnen 90 minuten af te rekenen met de Nederlandse eSporter van PSV, maar in de 89ste minuut trok Ali Riza de stand toch nog gelijk.

In de verlenging wist de Nederlander nogmaals het net te vinden, echter scoorde de Pool tweemaal en plaatste zich hiermee voor de eindronde.

Lev Vinken
Ajax-eSporter Lev Vinken, die dit seizoen op huurbasis voor Sparta uitkwam in de eDivisie, heeft zich zaterdag niet weten te plaatsen voor de eindronde in Londen.

Lev was er erg dichtbij, maar kwam mede door een rode kaart in de tweede wedstrijd niet langs Eisvogel. Na de 2-2 in de eerste wedstrijd was de Duitser in de tweede wedstrijd met 1-2 te sterk voor Lev. (FOX Sports)

 

 

Ajax Vrouwen prolongeren KNVB Beker

2 juni 2018
Ajax Vrouwen prolongeren KNVB Beker
De Ajax Vrouwen hebben net als vorig seizoen de TOTO KNVB Beker gewonnen. Ook toen werd PSV in de finale verslagen en werd de dubbel gepakt door...