Het WK in Rusland begint over een kleine week en FOX Sports blikt alvast vooruit. Het is nu de beurt aan poule C. Gaat Danish Dynamite net zo stralen als de veren van de Franse haantjes?

Wie is de favoriet?
Frankrijk. Point. Van alleen al de spelers die bondscoach Didier Deschamps níet selecteerde, zouden andere landen een basisteam smeden voor Rusland.

Denk maar aan de thuisblijvers Alexandre Lacazette, Anthony Martial, Dimitri Payet, Karim Benzema en Lucas Digne. De wereldkampioen van 1998 heeft genoeg sterspelers over om een serieuze gooi te doen naar een nieuwe titel. (tekst gaat verder onder de video's)

Wie kennen we nog?
Bij Peru uiteraard Feyenoorder Renato Tapia en ex-PSV'er Jefferson Farfán. Maar wij zullen vooral kijken naar bondscoach Bert van Marwijk, Brad Jones, Trent Sainsbury (ex-PEC Zwolle) en Tomi Juric (voormalig Roda JC) bij Australië.

De Socceroos zijn niet favoriet om de poule te overleven, maar als iemand weet hoe je van een selectie een geheel smeedt dat boven zichzelf uit kan stijgen, dan is het Van Marwijk wel. (tekst gaat verder onder video)

Dan is het wel te hopen dat het Van Marwijk en Jones beter afgaat dan in de laatste oefenwedstrijd... (tekst gaat verder onder video)

Op wie moeten we letten?
Jullie dachten toch niet dat we de Denen (van Perez) waren vergeten?

Kasper Dolberg, Lasse Schöne, Nicolai Jørgensen, Mathias Jørgensen (oud-PSV), Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli, Viktor Fischer (allen ex-Ajax), het barst van de bekende gezichten in de ploeg van bondscoach Age Hareide. (tekst gaat verder onder de video's)

Volgens de kenners in het buitenland moeten we echter vooral letten op Pione Sisto. De 23-jarige vleugelaanvaller van Celta de Vigo, ooit begeerd door Ajax, wordt de eerste speler van Soedanese afkomst op een WK. (FOX Sports)

WK Talk, de talkshow over het WK op FOX Sports 1, begint op donderdag 14 juni, om 19.50 uur. WK Talk is er elke speeldag, check de tv-gids voor de tijden.