Het WK in Rusland begint aanstaande donderdag en FOX Sports blikt alvast vooruit. We zijn aanbeland in poule D. Freewheelen Argentinië en Kroatië naar de volgende ronde, of kunnen IJsland en Nigeria een potje breken?

Wie is de favoriet?
Dat valt niet mee. Argentinië maakte het in de kwalificatie nog erg spannend door zich pas op de laatste speeldag te plaatsen voor het WK. Toen stond, wie anders, Lionel Messi op. (tekst gaat verder onder video)

De andere favoriet, Kroatië, eindigde in de kwalificatiepoule als tweede, achter winnaar... IJsland.

De aanloop verliep dus allerminst vlekkeloos voor zowel de Argentijnen als Kroaten. Maar een land met spelers als Luka Modric, Ivan Rakitic, Mario Mandzukic, Dejan Lovren, Andrej Kramaric en Ante Rebic is het haast aan haar stand verplicht om door te gaan. (tekst gaat verder onder video's)

Wie kennen we nog?
Sergio Romero (ex-AZ) en Ajacied Nicolás Tagliafico bij Argentinië. Kenneth Omeruo (voormalig ADO Den Haag), William Troost-Ekong (eerder FC Groningen, FC Dordrecht) en Ahmed Musa (ex-VVV) zijn de bekenden bij Nigeria.

En bij IJsland is het helemaal handen schudden. Albert Gudmundsson (nu PSV), Hannes Halldórsson (eerder N.E.C.), Johann Berg Gudmundsson (ex-AZ) en Alfred Finnbogason (voormalig sc Heerenveen) reizen met de nationale ploeg naar Rusland. (tekst gaat verder onder video)

Op wie moeten we letten?
Als we de kenners moeten geloven: de Argentijnse pareltjes Cristian Pavón en Giovani Lo Celso (beiden 22).

De aanvaller van Boca Juniors en middenvelder van Paris Saint-Germain zijn de grote beloften van de Albicelestes. (FOX Sports)