Het WK begint donderdag en FOX Sports blikt alvast vooruit. We zijn aanbeland in poule F. Kan de wereldkampioen zijn titel verdedigen, hoe doet Zlatan-loos Zweden het en betovert Hirving Lozano na Mexico en de Eredivisie ook Rusland?

Wie is de favoriet?
Tsja, dat is de huidige Weltmester, natürlich. Duitsland overlegde indrukwekkende cijfers in de kwalificatie: geen enkel puntenverlies en een doelsaldo van +39, het best van alle Europese landen.

De nummer één van de FIFA-ranking kent echter een turbulente aanloop richting WK. Er was namelijk wat gedoe rond Ilkay Gündogan en Mesut Özil, die met de Turkse leider Erdogan op de foto gingen.

Gündogan, Özil, Erdogan en Tosun | Pro Shots

Het kwam de middenvelder van Manchester City op een fluitconcert van de eigen fans te staan tijdens de oefeninterland tegen Saoedi-Arabië. (tekst gaat verder onder video)

Het is de vraag in hoeverre dit invloed heeft op het spel van Özil en Gündogan, die uiteraard wel fantastisch kunnen voetballen. (tekst gaat verder onder video)

Also, rel of geen rel, Duitsland blijft Duitsland. En dus favoriet, ongeacht welke omstandigheden dan ook. Wat wil je ook, met klasbakken als onder anderen Marco Reus en Thomas Müller? (tekst gaat verder onder video's)

Wie kennen we nog?
Nogal wat! Bij Mexico de (ex-)PSV'ers Andrés Guardado, Héctor Moreno en Lozano.

Bij Zweden John Guidetti (voormalig Feyenoord), Marcus Berg (eerder FC Groningen en PSV), Ola Toivonen (ex-PSV), Karl-Johan Johnsson (voormalig N.E.C.), Kristoffer Nordfeldt (eerder sc Heerenveen), Andreas Granqvist (voormalig FC Groningen) en Oscar Hiljemark (ex-PSV). (tekst gaat verder onder video)

Zweden is wel Zlatan-loos en dat is ook voor de meester zelf even wennen. (tekst gaat verder onder video)

Op wie moeten we letten?
Wij kennen hem al goed, maar nu heeft ook de buitenwacht hoge verwachtingen gekregen van Lozano.

Zijn tien Eredivisie-goals in zijn eerste elf competitieduels plaatsten hem bij PSV in een lijstje boven Romário, Ronaldo en Ruud van Nistelrooij: het illustere trio dat dat niet zo snel voor elkaar kreeg. (tekst gaat verder onder video)

En houd ook zeker Timo Werner in de gaten. (FOX Sports)