Antoine Griezmann
Antoine Griezmann - © Pro Shots

Griezmann blijft Atlético Madrid trouw

14 juni 2018
Antoine Griezmann blijft bij Atlético Madrid. De ster maakte op de Franse televisie een einde aan de geruchtenstroom waarin hij werd gelinkt aan FC Barcelona.

"Jullie zullen inmiddels wel genoeg hebben van al die geruchten over of ik blijf, vertrek, of hoeveel ik ga verdienen", sprak Griezmann bij het Franse programma Cero

In het contract van de aanvaller staat een transferclausule van 100 miljoen euro. Barcelona was bereid dit bedrag neer te leggen, maar Griezmann zelf stak een stokje voor de overgang. 

"Ik sta honderd procent achter de beslissing die ik heb genomen, net als toen ik van Real Sociedad naar Atléti overstapte. Ik ga hier geen spijt van krijgen."

Hoofdprijs
Griezmann hoopt met Atlético nog op de ultieme hoofdprijs: "Ik wil de Champions League winnen. Het ontbrak ons de laatste seizoenen aan iets om echt succesvol te zijn. Ook in La Liga werden we steeds tweede of derde, we misten iets."

Afgelopen seizoen pakte Atlético wel de Europa League. In de finale was Griezmann wederom de grote man bij de Madrilenen.

WK
De beslissing van Griezmann komt twee dagen voor de eerste wedstrijd van Frankrijk op het WK. Zaterdag wacht het Australië van Bert van Marwijk, later treffen de Fransen nog Peru en Denemarken. (FOX Sports)