Xander Bogaerts
Xander Bogaerts - © FOXSports.NL

USA Update - Bogaerts slaat Red Sox met homerun naar zege

15 juni 2018
Xander Bogaerts heeft Boston Red Sox aan een overwinning geholpen in de Amerikaanse Major League.

De Arubaanse honkballer, international van Oranje, sloeg in de wedstrijd tegen Seattle Mariners een homerun in de zesde inning. Die verre klap van Bogaerts bleek genoeg voor de winst: 2-1.

Het betekende voor de 25-jarige korte stop van Red Sox zijn tiende homerun dit seizoen in de MLB. Bogaerts heeft zijn totaal van vorig seizoen daarmee nu al geëvenaard. Het persoonlijk record van de Arubaan staat op 21 homeruns, twee jaar geleden geslagen.

De Oranje-international trok in Seattle niet alleen de aandacht met zijn homerun, maar ook met verdedigende acties. Bogaerts wist twee keer met een dubbelspel twee man van Mariners uit te krijgen.

Toronto Raptors schuift assistent door
Toronto Raptors heeft Nick Nurse gepromoveerd tot hoofdcoach. Nurse werkte de afgelopen vijf jaar als assistent bij de Canadese basketbalclub, die uitkomt in de NBA.

De vijftigjarige Amerikaan volgt Dwane Casey op, die moest vertrekken nadat de Raptors in de tweede ronde van de play-offs waren overklast door Cleveland Cavaliers van LeBron James (0-4). (FOX Sports/ANP)