Tom Brady
Tom Brady - © Pro Shots

USA Update - Brady denkt aan stoppen, homerun Schoop

17 juni 2018
Het einde van de NFL-carrière van Tom Brady lijkt nabij. De 40-jarige vedette van New England Patriots heeft dat in een interview bij Oprah Winfrey laten doorschemeren.

Lang kwam het woord pensioen niet voor in het woordenboek van Brady, maar daar is een einde aan gekomen: "Ik denk er nu meer over na dan ooit."

Kinderen
De vijfvoudig Super Bowl-kampioen blijft echter wel vaag in zijn uitlatingen: "Ik blijf spelen zolang ik het leuk vind. Trainen, voorbereiden en er energie in steken. Maar er zijn ook andere dingen die in mijn leven gebeuren. Ik heb kinderen waar ik van houd en ik wil niet een vader zijn die er nooit is. Mijn kinderen hebben mijn leven perspectief gegeven: kinderen willen aandacht. En je wilt er voor ze zijn."

Lang heeft Brady volgehouden tot zijn 45ste door te willen gaan. En waarom ook niet: afgelopen seizoen won ​Tom Terrific​ de MVP-prijs voor meest waardevolle speler en behaalde hij met de Patriots de Super Bowl, waarin werd verloren van Philadelphia Eagles.

Schoop
Jonathan Schoop sloeg een homerun voor Baltimore Orioles, zijn zevende van het seizoen. Een '​no doubter'.

Het was echter niet genoeg tegen Miami Marlins, dat met 5-4 van de ploeg uit Maryland won. De ploeg van Schoop is aan een matig seizoen bezig: van de 69 wedstrijden werden er slechts negentien in winst omgezet. (FOX Sports)