Jurickson Profar
Jurickson Profar - © ANP

USA Update - Profar belangrijk in bizarre comeback-zege Rangers, weer homerun Bogaerts

18 juni 2018
Texas Rangers heeft na een bizarre wedstrijd Colorado Rockies met 13-12 over de knie gelegd.

De ploeg van Jurickson Profar knokte zich meerdere keren terug en maakte in de laatste inning een achterstand van drie punten goed.

Jurickson Profar
Profar was weer eens belangrijk bij de Rangers. De op Curaçao geboren korte stop tekende in de zesde inning voor een homerun, waarmee hij een 3-5 achterstand omdraaide in een 6-5 voorsprong.

Hij hielp even later met een tweehonkslag nog een teamgenoot over de thuisplaat, waarmee hij zijn totaal aan binnengeslagen punten op vier bracht. Ook was hij zelf goed voor een run.

De Texanen toonden zich een aantal keren veerkrachtig en lieten zich niet ontmoedigen door de negatieve tussenstanden op het scorebord.  Ze kwamen onder meer terug van 0-4, 6-10 en 9-12.

Jose Trevino
In de negende inning was het Jose Trevino die de laatste comeback bekroonde met de beslissende klap.

De rookie, die pas afgelopen week zijn MLB-debuut maakte én tevens voor het eerst vader werd, beëindigde de vaderdag-wedstrijd door met een honkslag twee man binnen te slaan.

Xander Bogaerts
Bij het duel tussen Seattle Mariners en Boston Red Sox liet Xander Bogaerts zich weer zien. De Nederlandse korte stop vuurde tijdens de 3-9 zege zijn twaalfde homerun van het seizoen over de hekken.

Bogaerts eindigde de wedstrijd met twee hits, twee runs en twee binnengeslagen punten achter zijn naam. (FOX Sports)