Kenley Jansen
Kenley Jansen - © ANP

USA Update - Homerun-record voor Dodgers, Bregman drukt zijn snor

25 juni 2018
Los Angeles Dodgers heeft een opmerkelijk record geëvenaard tijdens de 7-8 zege bij New York Mets.

De ploeg van Kenley Jansen tekende voor maar liefst zeven solo homeruns tijdens de overwinning op Citi Field. Nog nooit werden er meer solo homers in één wedstrijd geslagen sinds 1900.

Met de zevenklapper waren de Dodgers tevens dicht bij het clubrecord van acht homeruns, dit waren echter niet allemaal enkelvoudige scores.

Justin Turner sloeg uiteindelijk in de elfde inning de bal over de hekken voor het beslissende punt. Cody Bellinger en Kike Hernandez hadden eerder in de wedstrijd twee keer een homerun geslagen, terwijl Max Muncy en Joc Pederson voor de overige dingers zorgden.

Relief pitcher Jansen stond in de negende inning op de heuvel voor de Dodgers, tekende voor drie outs en werd vervolgens voor zijn slagbeurt vervangen.

Bregman drukt zijn snor
Een opmerkelijk moment bij de 11-3 zege van Houston Astros op Kansas City Royals. Derdehonkman Alex Bregman verscheen in de eerste twee innings met een snor op het veld, waarna hij in het vierde bedrijf het gezichtshaar bleek te hebben afgeschoren.

De snelle scheerbeurt had echter geen positief effect op zijn prestaties. Waar hij aan het begin van de wedstrijd met snor nog een run had bijgedragen aan het totaal, bleef hij in het vervolg van de wedstrijd met lege handen. (FOX Sports)