Menno Bouhuijzen
Menno Bouhuijzen - © Pro Shots

Menno Bouhuijzen ook volgend seizoen bij NAC

26 juni 2018
NAC Breda heeft dinsdagmiddag bekend gemaakt dat cultheld Menno Bouhuijzen ook komend seizoen in de eDivisie de geel-zwarte clubkleuren zal verdedigen.

Menno is misschien wel de meest spraakmakende eSporter uit de eDivisie. Met zijn hilarische interviews, opmerkingen tijdens de wedstrijd en zijn hoogst opmerkelijke tactische keuzes zoals Thierry Ambrose in de punt van de aanval, is Menno meer dan eens onderwerp van gesprek in en rondom de eDivisie.

Afgelopen seizoen was het spel van Menno niet om over naar huis te schrijven. Hoewel hij met NAC verrassend genoeg niet op de laatste plaats eindigde - dat was aartsrivaal Willem II - was een zestiende plek het hoogst haalbare voor de matig spelende bierliefhebber.

'Het is geen Jupiler'
Het meest spraakmakende moment van de hele eDivisie tot nu toe kwam dit seizoen, niet geheel verrassend, ook van Menno Bouhuijzen. Na de laatste speelronde besloot Menno het einde van het seizoen te vieren met het openen en drinken van een blikje bier.

Emre Benli (FC Twente) kreeg ook een biertje aangeboden van Menno. Nadat Emre vriendelijk bedankte, reageerde Menno, met een knipoog naar de laatste plaats in de Eredivisie, als volgt. (FOX Sports)