Michy Batshuayi
Michy Batshuayi - © Pro Shots

Viral Friday - Het mooiste van het internet

29 juni 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten het internet op zijn kop?

1. Ook The Batsman faalt weleens
Rode Duivel Michy Batshuayi won donderdagavond met 1-0 van Engeland en pakte de groepswinst in poule G. Batshuayi was na de winnende treffer van Adnan Januzaj door het dolle heen en juichte op een opvallende manier.

 

2. Messi choqueert Argentijnse journalist
Argentinië kroop tegen Nigeria (2-1) door het oog van de naald door vlak voor tijd de winnende treffer tegen de touwen te schieten en zo de achtste finales te bereiken. Tien dagen eerder verspeelden de Argentijnen nog punten tegen IJsland (1-1), waarna een journalist sterspeler Lionel Messi een 'geluksbandje' aanbood. 

​3. Murray en Wawrinka in Love Island?
​Andy Murray en Stan Wawrinka ontmoetten elkaar deze week op het grastoernooi in Eastbourne. Tijdens de partij werd een mooie foto geschoten, waar Murray wel raad mee wist.

 

4. Koreaanse fans op handen gedragen
Mexico verloor woensdag op het WK kansloos van Zweden (0-3), maar bleef dankzij een stunt van Zuid-Korea tegen Duitsland (2-0) in het toernooi. De Mexicaanse fans konden de Koreaanse zege wel waarderen.

 

5. Meanwhile in Australia...
Australië is ondertussen uitgeschakeld op het WK, maar het voetbal in eigen land gaat gewoon door. Althans, dat is wel de bedoeling. 

(FOX Sports)

Gerelateerd