Voetbalfestival
Voetbalfestival - © FOXSports.NL

Grote namen op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival!

5 juli 2018
De eerste voetbalnamen die aanstaande zaterdag naar het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival komen zijn bekend.

Kinderen kunnen op het VoetbalFestival handtekeningen en selfies scoren bij onder andere voetbaltweeling Frank en Ronald de Boer, Urby Emanuelson, Anouk Hoogendijk, Nathan Rutjes, Mark van der Maarel, Katja Snoeijs en Kika van Es. Daarnaast zijn Hélène Hendriks, Hans Kraay jr. en YouTube-sterren LuckyGraafNL, FC Roelie en DNPNL aanwezig. 

Het grootste voetbalfeest van Nederland 
Op de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival kunnen alle kinderen die van voetbal houden deelnemen aan diverse Fun Games, de nieuwste voetbaltricks leren of virtueel de strijd aangaan in de esports-area. Daar kunnen jongens en meisjes hun game-skills tonen aan populaire esporters uit de edivisie zoals Dani Hagebeuk (Ajax) en Ali Riza Aygün (PSV).

Op het voetbalfestival kunnen kinderen ook een kijkje nemen bij de verschillende NK’s zoals het NK Freestyle met freestylers Easy Man en Tom Vegter en het KNVB Straatvoetbal NK 4x4. Bovendien zijn de Eredivisieclubs aanwezig waar kinderen kunnen deelnemen aan diverse voetbalclinics.

Frank de Boer is verheugd dat hij aanwezig is op het voetbalfestival: "Het is het grootste voetbalfeest van Nederland met heel veel (sportieve) activiteiten voor jong en oud. Ronald en ik vinden het erg leuk om in de Jaarbeurs aanwezig te zijn en kinderen een onvergetelijke voetbaldag te bezorgen."

Beste Voetbalmoeder van Nederland 
Voor zowel de kids als de ouders is er genoeg moois te beleven tijdens het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival. Zo is er een competitie opgezet waarin moeders strijden om de felbegeerde titel ‘Beste Voetbalmoeder van Nederland’ en kunnen ouders een bezoekje brengen aan de 'Derde Helft'. Hier hebben zij de mogelijkheid om mee te doen aan een uitdagende voetbalquiz, kunnen zij historische voetbalattributen in het voetbalmuseum bekijken en zijn hier de meest spectaculaire doelpunten ooit te zien.

Het FOX Sports en Eredivisie VoetbalFestival is vooral interessant voor kinderen van zes tot en met veertien jaar oud. Meer informatie over alle activiteiten is te lezen op www.voetbalfestival.nl. Het evenement wordt door Jaarbeurs georganiseerd in samenwerking met FOX Sports, Eredivisie en mediapartner Voetbal International. 

​Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival is op zaterdag 7 juli in de Jaarbeurs, Utrecht

Gerelateerd

Stand

Team G P D
1 Ajax 3 9 5
2 sc Heerenveen 3 9 5
3 Feyenoord 3 7 4
4 FC Twente 3 7 4
5 PSV 3 7 3
6 Vitesse 3 6 2
7 FC Utrecht 2 4 2
8 PEC Zwolle 3 4 2
9 Willem II 3 4 2
10 VVV-Venlo 3 4 1
11 Heracles Almelo 3 4 -2
12 FC Groningen 3 3 -3
13 AZ 2 2 0
14 FC Emmen 3 1 -3
15 Fortuna Sittard 3 1 -4
16 ADO Den Haag 3 0 -5
17 RKC Waalwijk 3 0 -6
18 Sparta Rotterdam 3 0 -7