Kyle Walker
Kyle Walker - © Pro Shots

Viral Friday - Tortelduifjes gespot en Ed Sheeran is voor België

6 juli 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten het internet op zijn kop?

1. Waar is Walker? 
Kyle Walker liet deze week zien dat hij beschikt over een gezonde dosis zelfspot. Na afloop van de gewonnen strafschoppenserie tegen Colombia plaatste de Engels international een foto op zijn Twitter-account, waarbij het hele hele team juichend wegrent na de laatste penalty. Walker zelf? Die ligt met kramp in zijn benen op het gras...

​2. They see me rollin'
Na de achtste finale tussen Brazilië en Mexico ging het toch vooral over de actie van Neymar. De sterspeler van de Goddelijke Kanaries rolde na een overtreding van de Mexicaan Miguel Layún theatraal over het gras. Al snel stond het internet vol met grappen over de rollende Neymar.

3. Twee tortelduifjes gespot op Amsterdams balkon
De roddelpers was deze week in de ban van het nieuwste liefdeskoppel in voetballand: Lieke Martens en Benjamin van Leer. De speelster van FC Barcelona en de doelman van Ajax postten beiden een foto van hetzelfde balkon op social media en het grote speculeren was begonnen. Gelukkig maakte Van Leer donderdag aan alle roddels een eind en gaf toe dat de twee het sinds kort heel gezellig hebben met elkaar. 

 

4. Wimbledon of WK?
Andy Murray zat zaterdagmiddag bij een verplichte persconferentie op Wimbledon. De Schotse tennisser gaf eerlijk toe dat hij eigenlijk veel liever het WK wilde kijken... Een dag later werd bekend dat Murray definitief niet in actie komt op Wimbledon vanwege een blessure. Hoeft hij in ieder geval geen wedstrijd meer te missen!

5. Ed Sheeran is een Rode Duivel
Ed Sheeran trad deze week op in het Vlaamse Werchter. De Belgen lieten horen dat ze groot fan waren van de Britse zanger, en Sheeran liet de fans op zijn beurt zien dat hij wel fan is van België.