Daley Blind
Daley Blind - © Pro Shots

Ajax moet kiezen tussen Blind en Magallán

8 juli 2018
Ajax hoopt nog altijd op de komst van een centrale verdediger. Lisandro Magallán leek lang kandidaat nummer één, maar ook de naam van Daley Blind circuleert sinds kort in de Johan Cruijff Arena.

De komst van beide centrumverdedigers lijkt echter uitgesloten, sprak trainer Erik ten Hag tegenover Voetbal International. "Het zal of de een of de ander worden. Beiden lijkt me niet realistisch." 

De van Blind gecharmeerde Ten Hag lijkt aan te geven dat de ex-Ajacied bovenaan de Amsterdamse verlanglijst staat. "Een speler met veel ervaring, in de Premier League en in het Nederlands elftal. Net als de komst van Dusan Tadic geldt dit ook als een flinke krachtsinspanning van de club. We zetten alles op alles, maar zijn ook afhankelijk van andere partijen."

Toch blijft ook Magallán een kandidaat om het centrum van de Amsterdamse defensie te vullen. "Hij is nog altijd in beeld, maar of hij daadwerkelijk komt is nog onduidelijk", verklaarde Ten Hag. "Gezien de huidige bezetting op de verschillende posities zal het een van de spelers worden, niet allebei." (FOX Sports)