Hervé Matthys
Hervé Matthys - © Pro Shots

Excelsior plukt Matthys weg bij FC Eindhoven

14 juli 2018
Excelsior heeft zich versterkt met verdediger Hervé Matthys. De verdediger komt over van FC Eindhoven en zet zijn krabbel onder een driejarig contract, met een optie op nog een jaar.

In 2012 maakte Matthys de overstap van Club Brugge naar RSC Anderlecht, waar hij op 3 december 2014 debuteerde. Na een verhuurperiode aan KVC Westerlo tekende hij vorig seizoen een contract bij FC Eindhoven.

Dankbaar
"Ik ben dankbaar voor de kans die Excelsior mij biedt", zegt Hervé Matthys op de clubsite van de Rotterdammers. "Persoonlijk heb ik afgelopen seizoen een goed jaar gehad bij FC Eindhoven, waar ik vrijwel alle wedstrijden heb gespeeld en ik zie dit als een beloning."

Nieuw elan
Matthys is zeker niet de eerste versterking van Excelsior voor komend seizoen. Eerder werden onder meer Maarten de Fockert, Sonny Stevens, Denis Mahmudov, Jerdy Schouten, Thomas Oude Kotte en Robin van der Meer naar Rotterdam gehaald. (FOX Sports)

Sarri volgt Conte op bij Chelsea

14 juli 2018
Sarri volgt Conte op bij Chelsea
Maurizio Sarri is de nieuwe hoofdtrainer van Chelsea. Hij heeft een contract voor drie jaar getekend bij de Londense club uit de Premier League....