Zoet: "Heb met veel vertrouwen voor PSV gekozen"

Zoet verlengt contract bij PSV

20 juli 2018
Jeroen Zoet blijft bij PSV. De keeper heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot 2021 aan de Eindhovenaren verbindt.

Het oude contract van Zoet liep in de zomer van 2019 af en dus lag een buitenlands avontuur in de lijn der verwachtingen. De sluitpost steekt dan ook niet onder stoelen of banken dat hij zich in andere richtingen heeft georiënteerd. 

"Er was interesse en daar heb ik goed naar gekeken", zegt Zoet op de site van de Eindhovenaren. "Ik denk dat dit niet vreemd is als je ergens vijf jaar basisspeler bent. Tijdens het trainingskamp heb ik goed na kunnen denken en daarnaast heb ik enkele goede gesprekken met de nieuwe trainer en John de Jong gehad. Vervolgens heb ik met veel vertrouwen voor PSV gekozen."

Zoet speelde tot dusverre 158 competitiewedstrijden en 31 Europese duels voor PSV. De doelman kwam negen keer uit voor Oranje. Hij won met PSV drie landstitels.

De Jong
Aanvoerder Luuk de Jong verlengde onlangs ook tegen de verwachtingen in zijn contract. De 28-jarige spits zette eveneens zijn handtekening onder een contract tot 2021. (FOX Sports/ANP)